زمان کنونی: 09-02-2014, 10:20 PM ورودثبت نام
طراحی گرافیک و تبلیغات موسسه خیریه محک
آخرین اخبار

[-]
آخرین ارسالی ها
*** درخواست آهنگ های کمیاب ***
آغاز کننده:yaser آخرین ارسال توسط:لارا موسیقی زمان:امروز
تولدتان مبارک Rosa0098
آغاز کننده:YASSER iA آخرین ارسال توسط:YASSER iA تبریک تولد زمان:08-26-2014
تولدتان مبارک alinano
آغاز کننده:YASSER iA آخرین ارسال توسط:YASSER iA تبریک تولد زمان:08-26-2014
تولدتان مبارک sourena
آغاز کننده:YASSER iA آخرین ارسال توسط:YASSER iA تبریک تولد زمان:08-26-2014
تولدتان مبارک Amin_M
آغاز کننده:YASSER iA آخرین ارسال توسط:YASSER iA تبریک تولد زمان:08-26-2014
تولدتان مبارک Hossein grapH
آغاز کننده:YASSER iA آخرین ارسال توسط:YASSER iA تبریک تولد زمان:08-26-2014
تولدتان مبارک IndigoA1962
آغاز کننده:YASSER iA آخرین ارسال توسط:YASSER iA تبریک تولد زمان:08-26-2014
تولدتان مبارک sogand_74
آغاز کننده:YASSER iA آخرین ارسال توسط:YASSER iA تبریک تولد زمان:08-26-2014
تولدتان مبارک CarynB1997
آغاز کننده:YASSER iA آخرین ارسال توسط:YASSER iA تبریک تولد زمان:08-26-2014
تولدتان مبارک Qazalll
آغاز کننده:YASSER iA آخرین ارسال توسط:YASSER iA تبریک تولد زمان:08-26-2014
جهت حرکت: - سرعت: - (ایست | حرکت) - تازه سازی
Plugin By Hamed

ارسال پاسخ 
پسندیدم!
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Share
  • طرز تهیه ی انواع مربا
    BARAN آفلاین
    کاربر ممتاز
    کاربر با سابقه
    *****

    ارسال ها: 4,005
    تاریخ عضویت: Aug 2011
    اعتبار: 123
    حالت من: Ghamgin

    ارسال: #1
    طرز تهیه ی انواع مربا
    مربای به
    مواد لازم :
    به:دوکیلو گرم
    شکر:دو ونیم کیلو گرم
    آبلیمو:دو قاشق چایخوری
    هل:یک قاشق چای خوری
    طرز تهیه:
    ابتدا به را شسته و دانه های آن را جدا کنید. سپس آنها را به اندازه دلخواه خرد کرده وبا مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی پخته شود . شکر وآب را بجوشانید تا قوام بیایدسپس به پخته شده را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مربا روی حرارت ملایم بپزد و تغییر رنگ دهد هل را در میان پارچه نازکی بپیچید وبا پارچه گره بزنید و داخل قابلمه بیندازید تا عطر آن وارد مربا شود در انتها آبلیمو را به آن اضافه کرده بعد از دو سه دقیقه مربا آماده است


    چــــــه زخم هایی بر دلم خورد...!

    تا یــــاد گرفـــتم

    که هیــــــــــــچ نـــــوازشی

    بـــــــــی درد نیست !!!
    08-22-2011 12:35 AM
    یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
    BARAN آفلاین
    کاربر ممتاز
    کاربر با سابقه
    *****

    ارسال ها: 4,005
    تاریخ عضویت: Aug 2011
    اعتبار: 123
    حالت من: Ghamgin

    ارسال: #2
    RE: طرز تهیه ی انواع مربا
    مواد لازم
    هویج و خیار از هر کدام 500 گرم
    جوهر لیمو 1/4قاشق چایخوری
    آهك سفید دو پیمانه
    آب هشت پیمانه
    شكر 12 پیمانه
    وانیل نصف قاشق چایخوری


    طرز تهیه
    هویج و خیار را بشویید سپس هویج را پوست بكنید. خیار و هویج را با رنده ورقه‌كن از طول ورقه كنید و حدود یك تا دو ساعت در آب نمك قرار داده تا نرم شوند، سپس ورقه‌‌های هویج را برداشته یك ورق خیار روی آن قرار داده لوله كنید. بعد از هر دور پیچیدن یكبار كل نوار هویج و خیار را برگردانید و دوباره به پیچیدن ادامه دهید. در پایان با یك خلال دندان انتهای گل را ببندید و گل‌ها را یكساعت در آب معمولی قرار دهید تا نمك آنها برود. آهك را با آب مخلوط كرده و صبر كنید تا آهك ته‌نشین شود. آب صاف روی ظرف را گرفته و گل‌ها را به آب زلال آهك منتقل كنید و 12 ساعت گل‌ها را در این آب قرار دهید. پس از آن دوباره سه تا چهار ساعت گل‌ها را در آب معمولی قرار دهید.

    ظرفی را پر از آب كنید و روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید. گل‌ها را به آبجوش اضافه كرده و پنج دقیقه بجوشانید سپس آبكش كنید. شكر و آب را مخلوط كرده، روی حرارت گذاشته تا بجوشد جوهر لیمو را اضافه كنید تا داخل شربت حل شود، گل‌های هویج و خیار را به شربت اضافه كرده و پس از جوش آمدن شعله را خاموش و صبر كنید تا خنك شود. مربا را به ظرف‌های مورد نظر با شیره فراوان منتقل كنید چون شیره آرام‌آرام به خورد میوه می‌رود


    چــــــه زخم هایی بر دلم خورد...!

    تا یــــاد گرفـــتم

    که هیــــــــــــچ نـــــوازشی

    بـــــــــی درد نیست !!!
    08-22-2011 12:37 AM
    یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
    BARAN آفلاین
    کاربر ممتاز
    کاربر با سابقه
    *****

    ارسال ها: 4,005
    تاریخ عضویت: Aug 2011
    اعتبار: 123
    حالت من: Ghamgin

    ارسال: #3
    RE: طرز تهیه ی انواع مربا
    مربای پوست هندوانه
    مواد لازم :

    پوست هندوانه و آهک

    از هر کدام یک کیلوگرم

    شکر

    یک و نیم کیلوگرم

    گلاب

    نصف پیمانه

    دانه هِل کوبیده

    یک تا دو قاشق مرباخوری





    طرز تهیه :

    همه ‌طور مربا و همه جورش را دیده بودید. الا این یکی رو، اما چه بخواهید و چه نخواهید پوست هندوانه اگر به شکل مربا در آید بسیار خوشمزه خواهد شد. اما یادتان باشد اگر این مربا را تهیه می‌کنید عینا مطابق دستور انجام شود وگرنه آن‌طور که باید و شاید خوشمزه نخواهد شد.

    هندوانه جزو میوه‌هایی است که بیشتر افراد آن را دوست دارند و در فصل تابستان مورد استفاده همگان است. گذشتگان تخم هندوانه را جدا می‌کردند و بو می‌دادند و از پوست هندوانه هم مربای بسیار خوشمزه‌ای تهیه می‌کردند.


    طرز تهیه مربای پوست هندوانه به این ترتیب است که ابتدا آهک را در ظرفی می‌ریزیم دو یا سه کاسه بزرگ آب روی آهک ریخته و کاملا هم می‌زنیم. سپس پوست‌های هندوانه را تمیز کرده تا حدی که تمامی قرمزی هندوانه گرفته شود، آنها را خرد کرده یا قالب می‌زنیم. آب زلال آهک را صاف کرده و روی پوست هندوانه‌ آماده شده می‌ریزیم و می‌گذاریم ۲۴ ساعت در آب آهک بماند بعد آنها را خارج کرده با آب زیاد می‌شوییم. این کار را چند بار تکرار می‌کنیم و بعد از هر بار شستن پوست هندوانه‌ها آب آن را خالی کرده و دوباره این کار را انجام می‌دهیم و با مقداری آب می‌گذاریم تا بپزد. سپس پوست هندوانه‌ها را در صافی می‌ریزیم تا آب آن برود. شکر را در ظرف لعابی مناسبی ریخته به اندازه سه لیوان آب روی آن می‌ریزیم و شکر را می‌جوشانیم. شربت را صاف کرده و پوست هندوانه‌ها را در شربت ریخته روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید. کف روی مربا را چند بار می‌گیریم. وقتی شربت قوام آمد دانه‌های هِل و گلاب را داخل مربا می‌ریزیم. مربا باید کاملا شفاف و شکننده باشد. بعد مربا را از روی حرارت بر می‌داریم و در ظرف ریخته و پس از خنک شدن در یخچال نگهداری می‌کنیم


    چــــــه زخم هایی بر دلم خورد...!

    تا یــــاد گرفـــتم

    که هیــــــــــــچ نـــــوازشی

    بـــــــــی درد نیست !!!
    08-22-2011 12:39 AM
    یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
    BARAN آفلاین
    کاربر ممتاز
    کاربر با سابقه
    *****

    ارسال ها: 4,005
    تاریخ عضویت: Aug 2011
    اعتبار: 123
    حالت من: Ghamgin

    ارسال: #4
    RE: طرز تهیه ی انواع مربا
    طرز تهیه مربای كیوی
    مواد لازم:

    3 كیلو كیوی تقریباً رسیده و سفت
    5/2 تا 3 كیلو شكر
    3 لیوان آب
    یك سوم قاشق چایخوری وانیل

    كیوی ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازك برمی داریم و هر یك را به قطر یك سانتی متر برش می زنیم. شكر و آب را در قابلمه نسبتاً بزرگی ریخته و می گذاریم بجوشد تا شربت غلیظ شود. سپس می گذاریم خنك شود. كیوی ها را در شربت خنك شده قرار می دهیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد. این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارد و بعد از جوش آمدن20- 25 دقیقه كافی است. شربت آن را امتحان كرده، آبلیمو را اضافه می كنیم . بعد از یكی دو جوش دیگر، ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنك شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می كنیم.
    یادآوری: در صورت تمایل می توانید برای خوش رنگ شدن این مربا، 2 قطره رنگ سبز مجاز خوراكی به آن اضافه كنید.


    چــــــه زخم هایی بر دلم خورد...!

    تا یــــاد گرفـــتم

    که هیــــــــــــچ نـــــوازشی

    بـــــــــی درد نیست !!!
    08-22-2011 12:40 AM
    یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
    BARAN آفلاین
    کاربر ممتاز
    کاربر با سابقه
    *****

    ارسال ها: 4,005
    تاریخ عضویت: Aug 2011
    اعتبار: 123
    حالت من: Ghamgin

    ارسال: #5
    RE: طرز تهیه ی انواع مربا
    مربای پسته تازه

    مواد لازم :

    آب 4 پيمانه
    شكر 1 كيلو
    پسته اي كه هنوز نرسيده است 1 كيلو
    آب ليموي تازه 2 قاشق سوپخوري

    طرز تهيه :
    ابتدا پسته ها سپس پسته ها را در آبكش ريخته و مجدداً در آب سرد قرار ميدهيم تا تلخي خود را پس دهد. در اين فاصله شكر را با آب مخلوط نموده روي حرارت ملايم قرار داده و مي جوشانيم تا شربت كاملاً قوام ابد پس از آن پسته ها را از آب سرد خارج كرده . به شربت قوام آمده اضافه مي كنيم تا چند جوش بزند . زماني كه رنگ سبز خوشرنگي به خود گرفت آب ليمو را اضافه نموده چند جوش كه زد زير اجاق را خاموش مي كنيم . پس از سرد شدن مربا آنرا در ظرف مورد نظر مي ريزيم . را از ساقه جدامي كنيم. بعد مقداري آب در ظرفي ريخته ومي جوشانيم,پسته ها را در اب جوش ريخته تا كاملاً پخته شوند


    چــــــه زخم هایی بر دلم خورد...!

    تا یــــاد گرفـــتم

    که هیــــــــــــچ نـــــوازشی

    بـــــــــی درد نیست !!!
    08-28-2011 08:06 PM
    یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
    BARAN آفلاین
    کاربر ممتاز
    کاربر با سابقه
    *****

    ارسال ها: 4,005
    تاریخ عضویت: Aug 2011
    اعتبار: 123
    حالت من: Ghamgin

    ارسال: #6
    RE: طرز تهیه ی انواع مربا
    مربای هلو


    مواد لازم

    هلو : ۱۰۰۰ گرم
    شکر : ۲۰۰۰ گرم

    طرز تهیه


    هلو را پوست کنده هسته‌اش را بیرون آورده آن را چهار قاچ نموده دو ثلث مقدار هلو قند در آب حل کرده هلو را در آن ریخته و بپزید. همین که هلوها پخته شد آنها را از شربت قند بیرون آورده، شربت را مجددا بجوشانید تا قوام بیاید، سپس شربت قوام آمده را روی هلوهای پخته بریزید.


    چــــــه زخم هایی بر دلم خورد...!

    تا یــــاد گرفـــتم

    که هیــــــــــــچ نـــــوازشی

    بـــــــــی درد نیست !!!
    08-28-2011 08:06 PM
    یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
    BARAN آفلاین
    کاربر ممتاز
    کاربر با سابقه
    *****

    ارسال ها: 4,005
    تاریخ عضویت: Aug 2011
    اعتبار: 123
    حالت من: Ghamgin

    ارسال: #7
    RE: طرز تهیه ی انواع مربا
    مربای گل قند

    مواد لازم

    گل محمدی : ۱۰۰۰ گرم
    پسته : ۲۰۰ گرم
    شکر : ۱۰۰۰ گرم

    طرز تهیه


    گلبرگ‌های گل محمدی را جدا نموده قدری در تاوه برشته‌اش کنید. آنگاه شکر را ملت کرده آن را با گل برشته شده مخلوط نموده با قاشق هم زده، پسه را خلال کرده در داخل آن بریزید.
    پس از اینکه سرد شد، در ظرف مربا خالی کنید.


    چــــــه زخم هایی بر دلم خورد...!

    تا یــــاد گرفـــتم

    که هیــــــــــــچ نـــــوازشی

    بـــــــــی درد نیست !!!
    08-28-2011 08:08 PM
    یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
    BARAN آفلاین
    کاربر ممتاز
    کاربر با سابقه
    *****

    ارسال ها: 4,005
    تاریخ عضویت: Aug 2011
    اعتبار: 123
    حالت من: Ghamgin

    ارسال: #8
    RE: طرز تهیه ی انواع مربا
    مربا و مارمالاد بهتری بپزیم

    مارمالاد:
    با میوه های بسیاری می توان مربا درست كرد حتی با پوست برخی میوه ها نظیر پسته تر، اما میوه هایی كه می توان با آن ها مارمالاد تدارك دید، عبارتند از: زردآلو، توت فرنگی، به، سیب، هلو، آلبالو، كیوی، آلوزرد یا قطره طلایی.
    در مورد میوه هایی كه هسته دارند، ابتدا هسته آن ها را خارج و سپس چرخ كنید. برای یك كیلو میوه شیرین، نیم كیلو شكر و برای یك كیلو میوه ترش، ۷۵۰ گرم شكر اضافه كنید و بگذارید تا با شعله ملایم بپزد. چنانچه بخواهید مارمالاد شما حالت ژلاتینه داشته باشد، می توانید برای یك كیلو میوه، یك قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را به نصف فنجان آب جوش بیفزایید و آن را به میوه مورد نظرتان افزوده و بعد از سه تا چهار بار جوش زدن، آن را از روی حرات بردارید.
    برای تهیه مارمالاد سیب و به، پوست آن ها را كنده، چرخ كنید و آن را با دو لیوان آب بپزید، سپس شكر را بیفزایید.
    میوه های كاملاً رسیده برای تهیه مارمالاد مناسب ترند.
    ● مربا:
    میوه هایی كه برای مربا در نظر می گیرید، ترجیحاً سالم و بدون لك بوده و زیاد رسیده نباشند.
    در صورتی كه شكر تمیز نبوده و رنگ آن زرد است، می توانید برای هر یك كیلو شكر، یك عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش بیفزایید و از صافی ظریف رد كنید تا رنگ آن سفید و شفاف شود.
    برای این كه مربای مورد نظرتان نرم و لطیف شود، حتماً میوه ها را قبل از افزودن به شكر بپزید، زیرا شكر سبب سفت شدن پوست میوه می شود.
    شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید، یعنی اگر مقداری از مربا را در نعلبكی بریزید و با یك قاشق وسط آن خطی بكشید، دو قسمت كاملاً جدا به وجود بیاید.
    همواره برای یك كیلو میوه ترش، یك كیلو شكر و برای یك كیلو میوه شیرین، ۷۵۰ گرم شكر در نظر بگیرید.
    هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید، صبر كنید تا خنك شود.
    برای پیشگیری از شكرك زدن مربای میوه های شیرین از آبلیمو استفاده كنید.
    علت شكرك زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. در این شرایط بهتر است یك تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه كرده، بگذارید سه تا چهار جوش بزند سپس كمی آبلیمو به آن بیفزایید تا شكرك مربا برطرف شود.
    همیشه آبلیمو را یك ربع قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه كنید.
    موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نكند، به جز مربای به كه باید حتماً در ظرف را ببندید تا رنگ آن سرخ ارغوانی شود.


    چــــــه زخم هایی بر دلم خورد...!

    تا یــــاد گرفـــتم

    که هیــــــــــــچ نـــــوازشی

    بـــــــــی درد نیست !!!
    08-28-2011 08:08 PM
    یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
    BARAN آفلاین
    کاربر ممتاز
    کاربر با سابقه
    *****

    ارسال ها: 4,005
    تاریخ عضویت: Aug 2011
    اعتبار: 123
    حالت من: Ghamgin

    ارسال: #9
    RE: طرز تهیه ی انواع مربا
    مربای کیوی

    مواد لازم


    کیوی، یک کیلوگرم
    شکر، یک و نیم کیلوگرم
    جوهر لیمو، یک قاشق سوپ‌خوری
    وانیل، نصف قاشق چای‌خوری

    طرز تهیه


    ۱) کیوی‌ها را شسته و پوست آن را به صورت نازک با چاقو بکنید و سروته آن را نیز بزنید. سپس هرکدام را به قطر یک سانتی‌متر حلقه حلقه کنید.
    ۲) در یک قابلمه استیل یا لعابی، حدود یک استکان آب بریزید و مقدار یک و نیم کیلوگرم شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود.پس از حل‌شدن شکر، حرارت‌دادن را ادامه دهید تا شیره جوشیده و قوام آید.
    کیوی‌های حلقه‌حلقه‌شده را داخل شیره بریزید و کمی حرارت دهید. سپس جوهرلیمو را به همراه وانیل به آن اضافه کنید.
    توجه داشته باشید که این مربا نباید زیاد بجوشد زیرا بافت کیوی نرم بوده و به سرعت له می‌شود. بنابراین با اولین جوش، زیر اجاق‌گاز را خاموش کنید و پس از سردشدن، داخل شیشه بریزید.
    نکته۱) به‌دلیل آنکه کیوی پس از جوشیدن، رنگ اصلی خود را از دست می‌دهد، می‌توانید از رنگ سبز خوراکی مخصوص غذا استفاده کنید. این رنگ به صورت محلول در آب بوده یا به صورت پودری است که می‌توانید مقدار خیلی کمی از آن را در یک قاشق سوپ‌خوری آب حل کرده و سپس به مربا اضافه کنید.
    نکته۲) باتوجه به اینکه رنگ مخصوص غذا معمولا خیلی غلیظ است، ابتدا یکی دو قطره از آن را در مربا بریزید و هم بزنید، اگر کافی نبود، دوباره کمی دیگر اضافه کنید تا رنگ مربا به صورت دلخواه درآید.
    نکته۳) به جای وانیل از هل یا کمی گلاب نیز می‌توانید استفاده کنید.


    چــــــه زخم هایی بر دلم خورد...!

    تا یــــاد گرفـــتم

    که هیــــــــــــچ نـــــوازشی

    بـــــــــی درد نیست !!!
    08-28-2011 08:09 PM
    یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
    BARAN آفلاین
    کاربر ممتاز
    کاربر با سابقه
    *****

    ارسال ها: 4,005
    تاریخ عضویت: Aug 2011
    اعتبار: 123
    حالت من: Ghamgin

    ارسال: #10
    RE: طرز تهیه ی انواع مربا
    مربا چغندر

    مواد لازم
    چغندر 1 كيلو
    آب 2 پيمانه
    شكر 800 گرم
    وانيل كمي
    جوهر ليمو 4/1 قاشق چايخوري


    طرز تهیه
    چغندرها را پوست گرفته و با كمي آب مي جوشانيم تا كمي پخته شوند . سپس آنها را حلقه كرده و قالب مي زنيم و بعد داخل آب و شكر كه از قبل چند جوش زده باشد قرار داده و صير مي كنيم تا قوام بيايد و در آخر كار وانيل و جوهر ليمو را اضافه مي كنيم .


    چــــــه زخم هایی بر دلم خورد...!

    تا یــــاد گرفـــتم

    که هیــــــــــــچ نـــــوازشی

    بـــــــــی درد نیست !!!
    08-28-2011 08:09 PM
    یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
    ارسال پاسخ 


    موضوع های مرتبط با این موضوع...
    موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
    Star انواع آش و سوپ noorecheshmi 13 1,162 04-22-2014 01:48 PM
    آخرین ارسال: سیب
    Rainbow انواع سالاد فقط در این تاپیک neda 33 5,575 12-16-2013 03:51 PM
    آخرین ارسال: noorecheshmi
      انواع ساندویچ ها سیب 3 641 09-28-2013 06:45 AM
    آخرین ارسال: سیب
    Its My Birthday! دستور پخت انواع شیرینی ها noorecheshmi 61 7,048 09-23-2013 10:28 AM
    آخرین ارسال: سیب
    Star دستور تهیه دسر noorecheshmi 64 6,637 09-19-2013 05:23 PM
    آخرین ارسال: سیب



    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

    تماس با ما | مجموعه کاسپیانا | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS